Ook bestuurder worden?

Het Thematisch Netwerk Financiën heeft als taak om liberalen met interesse in financiën met elkaar en met politici in contact te brengen. Dit doen we door het organiseren van verschillende soorten bijeenkomsten op het gebied van financiële onderwerpen zoals staatsdeelnemingen, de rijksbegroting, problematische schulden en financiële onderwerpen binnen de Europese Unie. Daarnaast dient het netwerk als liberaal klankbord voor de VVD-Kamerleden. 

Om de ambities van de VVD en het netwerk waar te kunnen maken zijn we op zoek naar nieuwe en enthousiaste bestuursleden, die ons kunnen voorzien van denkkracht en beschikken over een doe-mentaliteit. Ben jij deze persoon? Lees dan vooral verder!

Wie zoeken we? 

Wij zijn op zoek naar bestuursleden die ons in de volle breedte willen helpen. Dit betekent onder andere dat je meedenkt over onze toekomstige activiteiten: wat zijn actuele thema’s, waar zouden Kamerleden zich mee bezig moeten houden, Vervolgens weet jij deze ideeën te vertalen naar concrete events voor onze leden. Hiervoor hebben we het profiel 'algemeen bestuurslid' opgesteld.

Daarnaast zijn we specifiek op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen op gebied van communicatie met het netwerk. Hiervoor hebben we het profiel 'communicatie expert' opgesteld.

De verwachte tijdsbesteding van beide functies varieert over het jaar; gemiddeld 2 tot 6 uur per week.

1) Algemeen bestuurslid

Heb je interesse in politiek-financiële onderwerpen en beschik je over een hands-on mentaliteit? Wil jij actief meedenken over actuele financiële thema’s? Schuw jij niet om een discussie te leiden? En wil jij de VVD en het Thematisch Netwerk Financiën verder brengen? Dan is dit je kans!

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven professional met financiële achtergrond die ons team komt versterken. Als bestuurslid denk jij actief mee over onze events en maak jij daarna de vertaalslag om het idee uit te voeren. Je schuwt dus niet om ideeën naar acties om te zetten. Voor het netwerk zoeken we verder iemand die het leuk vindt om af te toe en sessie te leiden. 

2) Communicatie expert

Specifiek zijn we dit keer op zoek naar iemand met een affiniteit op het gebied van communicatie, marketing en/of promotie, om het netwerk beter te kunnen bedienen. Dus heb je gevoel bij het creëren van aansprekende teksten en promotie om het bereik van het netwerk te vergroten en wil jij het Thematisch Netwerk Financien verder brengen? Dan is dit je kans!

Voor deze rol is iemand met conceptuele denkkracht nodig, die ons team wil aansterken. Dit betekent onder ander dat jij het nieuws bijhoudt en waar relevant berichten voor het netwerk opstelt. Aansluitend houd jij je bezig met onze social media kanalen, zodat onze leden ten alle tijden betrokken blijven. Tot slot vinden we het leuk als jij actief meedenkt en doet bij onze diverse bijeenkomsten en activiteiten.  

Wat bieden we? 

Ervaring opdoen met het plannen en organiseren van activiteiten rondom diverse financiële onderwerpen en de unieke mogelijkheid om je eigen netwerk uit te breiden met VVD-Kamerleden, bewindspersonen, VVD-prominenten, hoogleraren en ervaringsdeskundigen. 

Interesse? 

Stuur ons een email met je naam, contactgegevens en een korte motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Graag tot snel!

Email: secretaris@financien.vvd.nl